FITRR zorgt ervoor dat jouw werknemers gezond, productief en gelukkig zijn. Dit bereiken wij met een veelzijdige aanpak.

Wij onderscheiden ons doordat we meer dan 20 jaar ervaring hebben in het coachen van mensen in hun gezondheid. Voorkomen is beter dan genezen. Daarom zetten wij ons actief in aan de voorkant van verzuimpreventie. ‘Met de juiste gewoontes haal jij meer plezier en energie uit je leven en je werk!’

Onze diensten

FITRR spant zich in om ervoor te zorgen dat jouw werknemers energiek, gemotiveerd en gelukkig zijn. Dit bereiken wij door een veelzijdige aanpak. Bekijk onze diensten hieronder:

01

Gezondheidscheck

We brengen snel en eenvoudig in kaart hoe het is gesteld met het welzijn van jouw werknemers en wat het risico op verzuim is met behulp van onze Gezondheidscheck.

Nu aanmelden
02

Coaching

We geven 1-op-1 Coaching en leefstijl advies aan jouw werknemers en zijn hierbij actief betrokken aan de kant van de werknemers en beperken ons niet enkel tot het constateren van problemen en het adviseren van de werkgever.

Nu aanmelden
03

Ziekteverzuim Consultancy

Daarbij geven we uitleg aan de werkgever over factoren op de werkvloer die zorgen voor een verhoogd verzuimrisico. En geven we gelijktijdig een praktisch advies op maat om de situatie zo snel mogelijk te verbeteren en hoge werkgeverskosten te voorkomen.

Nu aanmelden
04

Workshops

Aansluitend geven wij verschillende workshops over vitaliteit om werknemers leuke en praktische handvatten aan te reiken, waarmee ze iedere dag productiever, gezonder en gelukkiger gaan leven.

Nu aanmelden
05

Bedrijfsfitness

Fitness en krachttraining spelen een hele belangrijke rol als het gaat om het creëren en behouden van een fysiek en mentaal welzijn. De sportschool is een sociale omgeving. Je leert grenzen verleggen. Samen sporten draagt bij aan teambuilding. Fitness en krachtsport bevordert een goede nachtrust en zorgt voor minder blessures en lichamelijke klachten. Via FITTRR kun je jouw werknemers nu aanmelden voor bedrijfsfitness op een van de aangesloten sportlocaties.

Nu aanmelden