Vandaag direct inzicht krijgen in de leefstijl en verzuimrisico’s van jouw werknemers?

“Je kunt wel zeggen dat werknemers gezonder moeten leven, maar hoe krijg je ze zover om het ook écht te doen? Een gezonde werkvloer is een belangrijke stap naar vitale werknemers maar tegelijkertijd ook de moeilijkste”.

Schrijf je nu in

Door middels van onze unieke gezondheidscheck signaleren wij vroegtijdig verzuimrisico’s en voorkomen daardoor verzuim binnen jouw bedrijf.

Direct inzicht in de leefstijl(keuzes) van jouw medewerkers.

Direct inzicht in de verzuimrisico’s binnen jouw bedrijf.

Ontwikkeld om werknemers bewust te maken en intrinsiek te motiveren.

Ontwikkeld als samenhangende aanpak voor doelgerichte coaching.

Coaching op basis van de gezondheidscheck

FITRR coacht jouw werknemers gedurende een periode van 8 tot 12 weken op basis van de uitkomsten van de gezondheidscheck. De gezondheidscheck kan zowel op organisatie- als medewerkersniveau worden afgenomen en gepresenteerd. En geeft direct inzicht in wat jouw medewerkers nodig hebben en zelf kunnen doen om hun leefstijl te verbeteren.

De gezondheidscheck dient als een uitgangspunt (nulmeting) voor onze coaching en ziekteverzuim consultancy. Het gaat vooral uitgebreid in op de elementaire onderdelen die invloed hebben op eenieder zijn/haar leefstijl. Waaronder: de persoonlijkheid (mindset), beweging, voeding, slaap-en herstel en de werk-sociale omgeving. Maar gaat ook in op de doelstellingen en intenties die de werknemer momenteel al heeft om zijn/haar leefstijl te verbeteren.

Aan het einde van het coachingtraject wordt er nog een keer een gezondheidscheck afgenomen, zodat de positieve veranderingen die werknemers hebben aangebracht binnen hun leefstijl onderstreept worden.

Expert in motiverende gespreksvoering.

Praktische en persoonlijke adviezen vanuit aandacht voor jouw werknemers.