Iedere werknemer is uniek, de batterij van jouw werknemers opladen?

FITRR heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van leefstijlcoaching. En heeft allerlei verschillende doelgroepen begeleid, waaronder zorgpersoneel, managers, ondernemers, docenten en medewerkers uit de bouw en industrie.

Bekijk onze Diensten

Een duurzame, gezonde en productieve leefstijl voor al jouw werknemers!

In tegenstelling tot de meeste Arbodiensten zijn wij met training, coaching en leefstijl advies wel actief betrokken aan de kant van de werknemers en beperken wij ons niet enkel tot het constateren van problemen en het adviseren van de werkgever.

Wij creëren vanaf de start van het traject direct gedragsverandering en realiseren samen een duurzame, gezonde en productieve levensstijl voor elke werknemer binnen 8 tot 12 weken.

Als consultants nemen wij de rol van een mentor-coach aan en staan continu in verbinding met jouw werknemers door middel van wekelijkse contactmomenten.

anonieme

Gezondheidscheck

FITRR zorgt ervoor dat jij door middel van een snelle Gezondheidscheck direct inzicht krijgt in de leefstijl en verzuimrisico's van jouw werknemers.

De investering in deze snelle Gezondheidscheck (Quickscan) bedraagt slechts €495,-en is kosteloos wanneer je vervolgens voor een Bedrijfsgezondheidscheck gaat.

Meer informatie ontvangen?